RJ App 4+

Kluwer

Designed for iPad

    • Free
    • Offers In-App Purchases

iPad Screenshots

Description

Met ‘Richtlijnen voor de jaarverslaggeving’ weet u precies waaraan een jaarrekening wettelijk moet voldoen. Er is een editie voor kleine rechtspersonen en een editie voor middelgrote en grote rechtspersonen… en de nieuwe tabletversie maakt uw standaarduitrusting compleet! Handig, want met de RJ-app heeft u de richtlijnen overal en altijd altijd digitaal beschikbaar - en kunt u ze dus snel zoeken.

De RJ-app bevat een handige zoekfunctie en biedt daarnaast de mogelijkheid om via de inhoudsopgave te zoeken. U kunt recent geraadpleegde informatie snel terughalen en favorieten aangeven waarmee u veelgebruikte onderdelen snel terugvindt. De definities van de RJ zijn integraal opgenomen en u kunt alle RJ-uitingen die tussentijds verschijnen direct in de app raadplegen. Daarnaast is het mogelijk om 17 voorbeeld rekenmodellen uit de inhoud in te vullen en daarmee de cijfers te laten spreken voor uw client.

Installeer uw RJ-app nu!

De RJ-app is speciaal voor de tablet ontwikkeld. Download nu de app om kennis te maken met de RJ-app. U kunt zich via een in-app aankoop abonneren op de volledige inhoud van de Fiscaal Memo App. Er zijn twee in-app abonnementen: een maandabonnement (€ 29,99) en een jaarabonnement (€ 299,99). Een in-app abonnement wordt in rekening gebracht via uw App Store account. Het abonnement wordt automatisch 24 uur voor het verlopen ervan verlengd. Als u het abonnement niet heeft stopgezet, wordt u via uw App Store Account 24 uur voor de start van een nieuwe abonnementsperiode opnieuw het tarief in rekening gebracht. U kunt uw abonnement in uw Account Settings beheren na aankoop. U kunt op elk gewenst moment de automatische verlenging van uw in-app abonnement stopzetten. Heeft u een editie op papier? Gebruik dan de code die daarin staat om deze specifieke editie beschikbaar te maken.

Voor de algemene voorwaarden, zie https://www.wolterskluwer.nl/algemene-voorwaarden-pdf

What’s New

Version 2024.1.1

Problemen opgelost: invoeren registratiecode kon tot foutmelding leiden. Op de registratiepagina werd het invoervak voor de registratiecode door het toetsenbord verborgen.

App Privacy

The developer, Kluwer, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Not Linked to You

The following data may be collected but it is not linked to your identity:

  • Location
  • Identifiers
  • Usage Data
  • Diagnostics

Privacy practices may vary, for example, based on the features you use or your age. Learn More

More By This Developer

You Might Also Like

Twinfield Samenwerken
Business
Life & Finance
Finance
NLFiscaal
Finance
Mijn Verstegen
Finance
Wetten
Finance
Voorschouw
Productivity